Agencija DUO KONTE 021 doo posluje uspešno dugi niz godina u oblasti knjigovodstva, poreskog savetovanja i dr. Zbog velikih zakonodavnih promena koje se u našoj zemlji dešavaju svakodnevno veoma je teško samostalno pratiti sve to i u isto vreme uspešno voditi posao. Upravo zbog toga smo mi tu. Od otvaranja i restruktuiranja firmi u APR-u, prijava i odjava u PIO i Zdravstvenom fondu, preko knjigovodstva, poreskog savetovanja, rešavanja i sprečavanja problema u Poreskoj upravi, pomažemo na obostrano zadovoljstvo klijenata i nas. Ljubaznost i ekspeditivnost naših zaposlenih, pomoći će vam da brzo i jednostavno rešite sve situacije sa kojima se suočavate. Veliki broj zadovoljnih klijenata naša je najbolja preporuka.

Priključite se i vi ovom uspešnom timu i lično se uverite u sve to.


Knjigovodstvo

Šta je knjigovodstvo? Ništa lakše: koliko sam robe uzeo toliko ću platiti ili koliko sam usluga izvršio toliko novca treba da naplatim. To zvuči lako i lepo, ali samo u teoriji. U praksi sve to izgleda mnogo drugačije. Realnost naše privrede i zakonodavstva je da su prisutne brojne promene koje je potrebno ispratiti, primeniti i usaglasiti. Poznato vam je ono FT1P? E pa mi smo upravo zbog toga tu. Da vam posao ne bi postao noćna mora oko papirologije i birokratije našeg sistema, naš stručni tim je tu da vam pomogne, uputi vas i olakša vam put kroz more prepreka koje su nam nametnute i koje moramo svi ispoštovati. Dvojno knjigovodstvo, prosto knjigovodstvo, paušalno knjigovodstvo, ulazak i izlazak iz pdv-a, knjigovodstvo za mikro, mala i srednja preduzeća, za preduzetnike, obračun plata, prijave i odjave radnika, zdravstvene knjižice, strana pravna lica, uvoz, izvoz, reeksport... samo su deo usluga koji kao agencija za knjigovodstvo nudimo svojim klijentima. Za svaki vaš problem mi imamo rešenje. Ekspeditivnost i stručnost su odlike koje nudimo za sve naše klijente, a naša najbolja reklama su iskustva zadovoljnih klijenata. Uverite se i sami da kvalitet ne mora mnogo da košta i dodjite na našu adresu gde će naš tim da vam odgovori na sva vaša pitanja i nedoumice i pomogne Vam da se odlučite da posao vodite bez dilema i glavobolja uz našu potpunu podršku.

Finansijski konsalting

Finansijski konsalting je još jedna u nizu usluga koje pružamo našim klijentima. Dok je u knjigovodstvu veoma bitno tačno i blagovremeno izvršiti evidentiranje svih nastalih promena, u finansijskom konsaltingu je važno znati te promene pročitati, rastumačiti ih i ukazati na postojanje i rešenje problema ili unapređenje poslovanja. Konstantna nedorečenost zakona i pravilnika koji ih prate, znatno otežavaju posao svim privatnicima, kao i izuzeci koji su postali pravila. Svakodnevnim praćenjem tih promena mi smo u mogućnosti da Vam ponudimo da Vaše poslovanje bude uskladjeno sa svim standardima i blagovremeno prilagođeno zahtevima naše privrede i zakonima. Uverite se da posao može da se razvija i u vremenima kada u sistemu postoje veliki problemi nedorečenosti i konfuzije, kada postoji stalan strah od kontroli poreskih inspektora i kazni, dozvolite nam da Vam posao učinimo lakšim i pružimo mogućnosti kojih možda niste ni bili svesni da postoje. Neka se Vaš posao razvija na zdravim osnovama i obostrano zadovljstvo. Uverite se i sami zašto je prava podrška najvažniji uslov uspešnosti.